Välkommen till Myregården

Välkommen  Öppettider  Meny  Loppis   Bilder   Kontakt  NyheterOppettider.htmlMeny.htmlLoppis.htmlBilder.htmlKontakt.html evenemang.html shapeimage_2_link_0 shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6
 
Nyheter
 

Sommarrestaurangen och caféet Myregården ligger i natursköna Resele, Myre, cirka 25 km nordväst om Sollefteå, längs med Ångermanälven.


Myregården har öppet två månader varje sommar. Från tisdag efter midsommar till och med mitten av augusti. Resten av året har vi öppet på beställning och för catering.


I mitten av 90-talet öppnade Myregården ett litet café med servering genom fönstret på bagarstugan. Caféet med den underbara utsikten innefattar numera en mycket omtyckt restaurang, bland annat omnämnd i White guide (boken om Sveriges främsta restauranger)


Myregården ingår i den förening av Landsbygdscaféer som har sin värdegrund i bra miljö och kvalitet.


Julbordssittningar

Från den 1 december till och med den 17 december dukar vi upp vårt populära julbord på Myregården. OBS! Bara förhandsbokning, ingen "drop in".

Måndagar till torsdagar: Klockan 18.00
Fredagar: Klockan 12.00 och 19.00
Lördagar och söndagar: Klockan 16.00

Begränsat antal platser. Vänta inte för länge med Din bokning! 
Om Myregården
 

Dags för julbord!
Nu är det hög tid att boka plats för vårt populära julbord. Från 1 december till och med 17 december har vi julbordet uppdukat dagligen. OBS! Bara förbokade sittningar, ingen ”drop in”.


Väl mött!

Torbjörn och Annette med personal