Meny

Välkommen  Öppettider  Meny  Loppis   Bilder   Kontakt  Evenemang Valkommen.html Oppettider.html Loppis.html Bilder.html Kontakt.html evenemang.html shapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6
 
 

Vi serverar mat sex dagar i veckan från första tisdagen efter midsommar till mitten av augusti. Menyn skiftar över tiden, det finns dock alltid olika kött- och fiskrätter och vegetariska alternativ att välja mellan. Vill man ha något enklare finns det matiga smörgåsar och vårt omtyckta hembakade fikabröd. Vi försöker i den mån de går att använda närodlade och lokalproducerade råvaror.

Grillbuffé!
Varje helg duykar vi upp vår poplära grillbuffé. I år har vi dessutom två extrakvällar när vi erbjuder grillbuffe fredagarna 13/7 och 20/7.

Sommarkök! En nyhet i år är att vi byggt ut vårt sommarkök. Det innebär att det mesta av maten lagas av vår kökmästare och kock mitt i uteserveringen. Allt för att förhöja din och dina vänners matupplevelse!


 


Inför varje jul har vi julbord på Myregården. Vi lägger in vår egen sill, gör egna pastejer, rullsylta och gravar vår egen lax. Ladugården är julpyntad som förr i tiden och kaminen ger oss värme. Julborden är mycket uppskattade för både privata sällskap och företag. Vi rekommenderar att ni bokar i god tid.